logo1 logo1 logo1 logo1 logo1 logo1

Grūbu Džambalaija! (6)

Sastāvdaļas:

  • • 400 g malta tītara gaļa

    • 200 g grūbas

    • 3 bundžiņas organisko tomātu gabaliņos savā sulā (man katra bundžiņa bija 400 g)

    • 3 paprikas

    • 3 lieli seleriju kāti

    • 2 lieli burkāni

    • 2 lielas ķiploku daiviņas

    • 1 liels sīpols

    • Sāls

    • Melnie pipari

    • Šķipsniņa kajēnas piparu

    • Saldās paprikas pulveris

    • 1 tk rapšu eļļa

    • 2 lielas lauru lapas

    • P.S. Nepieciešams sautējamais katls vai sautējamā panna ar nelīpošo virsmu.

    • Recepti iespējams mainīt pēc savas gaumes - var vēl klāt pievienot šampinjonus, kukurūzu un ja gribas tomēr vēl šķidrāku, tad pieliet nedaudz klāt buljonu, kam ir zems sāls saturs. Grūbas var aizvietot ar brūnajiem rīsiem un tītara gaļu ar vistas gaļu. Neviens neliedz arī gatavot ar baltajiem rīsiem, liellopa/cūkgaļas. Pašu izvēle!Pagatavošana:70 min.

1) Nosver vajadzīgo daudzumu grūbas, noskalo aukstā ūdenī vairākas reizes un gatavo pēc uz iepakojuma norādītās instrukcijas, taču ūdenim, kurā grūbas vārīsies, pievieno 2 lauru lapas. Kad grūbas gatavas, lauru lapas jāizņem.

2) Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.

3) Pannu/katlu liek uz vidējas uguns, pieliek 1 tk eļļas. Vispirms pievieno sīpolus un sautē kamēr gaiši brūni, tad pievieno burkānus, papriku, seleriju un visu kārtīgi samaisa. Pievieno malto gaļu un sāli, visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē 5 minūtes ik pa 1 minūtei dārzeņus apmaisot.

4) Pievieno garšvielas pēc savas garšas, pievieno omātus savā sulā, piespiež ķiplokus un visu kārtīgi samaisa. Uzliek vāku un sauē uz lēnas uguns 10 līdz 15 minūes līdz dārzeņi mīksi.

5) Pievieno grūbas un visu kārīgi samaisa, pagaršo, ja ir nepieciešamība, pievieno vēl kādu garšvielu. Liek vāku virsū un sauē apuveni vēl 2 minūtes.

atpakaļ
drošības attēls
Jauns kods
Rocky
Posted 2 years ago
I was glad to read this, as it gave me a better perspective on California politics.My opinion has been that it all went south with Proposition 13. In retrospect, Prop 13 was an early "starve the beast of revenues and then yell about spending" dress rehearsal for the Right.This was a great election for California. In voting for taxation on themselves and for a super majority in the Seeeyn/Assamblt, Californians may be able to wake up from their long Prop 13 nightmare.As a typical California Liberal, I'm pleased to hear any reasoning against a Democratic Party over-reach at this stage. That feels like the biggest danger. http://watcuzjmxpq.com [url=http://mrxvmakgo.com]mrxvmakgo[/url] [link=http://pzgcqswwn.com]pzgcqswwn[/link]
Trinity
Posted 2 years ago
Ja8a3&#a2h0; Må nok sande at jeg ikke får dem brugt så meget som jeg burde. Så kan det være at der bliver plads til nogle andre?
Chartric
Posted 2 years ago
Nu e neaparat vorba de erori cat de inperoterabilitate intre diversele aplicatii. Asa se intampla cand sunt multi dezvoltatori si exista sute de distributii ale aceluiasi sistem de operare. Si toata lumea se asteapta sa functioneze bine lucrurile.Luam ca exemplu MacOS si Apple. Sistem de operare omogen, destinat unei arhitecturi cat de cat standard. Se misca mai bine decat orice alt OS.
Prudence
Posted 2 years ago
I sign up for nertteslews from pet food/pet toy companies since they include coupons sometimes. I also request samples. I shop sales and price match. I will make toys for my pets out of household items.
Drenik
Posted 3 years ago
It was definitely too much oil that runeid it. It was floating and there's no real excuse for my not catching it. I'm positive that if I had just used a few tablespoons, it would have come out perfectly; in fact, the flavor of the oven-baked one was superb even with deep-frying in oil. The sad part was, I wrote down 1/4 cup / 8 tbsp (oops) oil on my pad, an error that probably would have worked in my favor if I'd used the cups not the tablespoons as written.I think that my batter wound up being about 1/2 deep, maybe a little less. It seemed about right for my big cast iron skillet. In the end, it wrapped okay, but I made them a bit too thick to easily eat once wrapped. When I do it again, I'll probably do a thinner version or make the oven-baked one (correctly) and just top wedges.Thanks for stopping by and commenting! :)
Jeanine
Posted 3 years ago
Mērcīte ar vistu bija laba, bet man gan vesels čilli uz vienu mango bija daudz par daudz. Sanāca riktīgi pinaatkis un asais. Bet- gardi.:))
Tel.: +371 29262680, +371 27843216
Osteopāts Jurijs Andruškevics +371 26822213
E-pasts: fitnessspeks@inbox.lv
Aizstrautnieki, "Reķi", Dobeles p., Dobeles n., LV-3701
Instagram   facebook   youtube   twitter