logo1 logo1 logo1 logo1 logo1 logo1

Pica, kāpēc ne kabaču?!

Sastāvdaļas...

● 2 kabači● 1 glāze izsijātu miltu● 3 olas● 1 tējkarote cepamā pulvera● 1 tomāts● siers● sāls● dilles● augu eļļa● 1 olas dzeltenums

Pagatavošana...

  1. Kabačus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Pievieno olas, sakapātas dilles, miltus, samaisa, pieber sāli.
  3. Picas veidni ietauko ar eļļu, liek kabaču masu, virsū liek tomātu gredzentiņus, uzklāj sakultu olas dzeltenumu.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes, tad uzkaisa sarīvētu sieru un turpina cept vēl 5 minūtes.
atpakaļ
drošības attēls
Jauns kods
Tel.: +371 29262680, +371 27843216
Osteopāts Jurijs Andruškevics +371 26822213
E-pasts: fitnessspeks@inbox.lv
Aizstrautnieki, "Reķi", Dobeles p., Dobeles n., LV-3701
Instagram   facebook   youtube   twitter