logo1 logo1 logo1 logo1 logo1 logo1

Vistas filejas sautējums

(4 porcijas)
Vajadzēs:
  • 2 gb vistas fileju
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 1 bundža tomāti bez mizas sagriezti gabaliņos
  • 1 tasīte lociņi
  • Sāls, pipari
Gatavošana:
Vistas fileju sagriež kubiņos liek uz pannas cepties, kad fileja ir sacepusies un liekais šķidrums iztvaicējis, tad liek klāt ķiplokus, lociņus, tomātus un garšvielas. Visu apcep un 5min pasautē. Pasniedz ar rīsiem vai tvaicētiem dārzeņiem.
1 porcija (200g) satur:
  • 260 Kcal
  • 45 g olbalt.
  • 5g ogļhidr.
  • 3 g tauki
atpakaļ
drošības attēls
Jauns kods
Tel.: +371 29262680, +371 27843216
Osteopāts Jurijs Andruškevics +371 26822213
E-pasts: fitnessspeks@inbox.lv
Aizstrautnieki, "Reķi", Dobeles p., Dobeles n., LV-3701
Instagram   facebook   youtube   twitter